Leadership Workshops

Ik inspireer ook graag groepen mensen, vooral groepen (toekomstige) leiders, die nieuwsgierig zijn naar nieuwe inzichten, nieuwe manieren om naar de wereld en zichzelf te kijken. Mensen die willen leren en groeien en zelf duidelijk aan het roer willen staan van hun eigen toekomst en die van hun organisatie.

Wil jij voor jouw organisatie, jouw leadership team of jouw leadership development programma een 21st Century Leadership workshop, training of seminar?

Wil je jouw mensen uitdagen en inspireren met nieuwe, andere inzichten en ook de praktische tools aanreiken om vandaag nog te veranderen?

Ik denk graag met je mee, als sparring partner, om samen te kijken wat het meest effectief is voor jouw mensen en jouw organisatie. Dit kan een ‘boost’ van 1,5 uur zijn of een intenser traject van meerdere sessies, afhankelijk van de verandering die je wilt bereiken en de impact die je wilt maken.

Een aantal thema’s waar ik mij in heb gespecialiseerd:

  • Mindful leadership; ontwikkelen van een bewuste, authentieke leadership style waarbij je met volledige aandacht aanwezig bent voor jezelf, jouw mensen en jouw organisatie.
  • Conscious en human leadership; creëren van een gezonde, betekenisvolle en duurzame toekomst voor jezelf, jouw mensen en jouw organisatie.
  • Inner leadership; ontwikkelen van een top mind (full clarity of mind), top fysiek (gebruik van jouw lichaam als tool en leadership presence) en top spirit (wakkere en bewuste geest) om meer impact te maken met minder effort.
  • Sustainable en human entrepreneurship; creëren van een duurzame omgeving of business waarin je concreet bijdraagt aan een betere versie van jezelf en van de wereld.   
  • Human connection in a digital world; creëren van echte betekenisvolle connecties in een steeds meer digitaal wordende wereld.

Love for Leadership

Kantoren in
Amsterdam, Rotterdam
en Den Haag.

Contactformulier

Altijd welkom om contact op te nemen!

Ontwerp: Reclameloods Rotterdam B.V. Development: Illusiv