Rebel Leadership

Rebel Leadership is een leiderschapsprogramma voor toekomstige leiders uit de millennial generatie. Het doel is hen in staat te stellen om vanuit intrinsieke motivatie impact te maken in een organisatie, door bruggen te bouwen en de generaties voor en na zich te inspireren.
De volgende editie start op 13/14 oktober 2021!

Waarom?

We staan op een keerpunt in generaties, in zingeving en in leiderschap; van generatie X naar millennials, van winstmaximalisatie naar shared value, en van extern gestuurd naar intrinsiek gedreven.

In talloze gesprekken die wij gevoerd hebben met organisaties blijkt dat dit niet zonder slag of stoot gaat. Vaak vinden millennials het te langzaam gaan en organisaties het lastig om de millennial aan zich te binden. Er is behoefte aan bruggen bouwen tussen oud en nieuw.

Wij geloven dat millennials die nu toetreden tot hoger management de overgang kunnen versnellen.  Daarom heb ik samen met Sandra Walthes, global learning & development lead van een grote corporate en Arnout Vos, senior strategy & business transformatie consultant bij een van de top 5 international consulting companies, het Rebel Leadership Programma ontwikkeld.

Voor wie?

Ben jij tussen de 26 en 39 jaar, op management niveau in jouw organisatie, niet bang om de confrontatie met jezelf aan te gaan, op zoek naar verdieping van leiderschap skills en jouw purpose, wil jij een duurzame en betekenisvolle impact maken en heb jij de drive om verandering te brengen in jouw organisatie?

Wat en Hoe?

  • 3 Maanden unieke transformatieve challenge, in een groep met andere future leaders en een persoonlijk traject. Het programma is een intensieve combinatie van denken, voelen en doen.
  • 4 Trainingsdagen, 2 avond activiteiten, 2 overnachtingen, 4 individuele coachsessies, 1 individuele mentorsessie
  • 3 Zeer ervaren coaches: Lian Ka Tjoa – leadership coach, Arnout Vos – business coach, Sandra Walthes – learning coach
  • 3 Bevlogen inspiratoren: Claartje Kruijff – predikant, theoloog, psycholoog, Ynzo van Zanten – chief evangelist Tony’s Chocolonely, Ellen van Essen – global leader
  • 3 Fases aanpak: Introspectie (wie ben jij, values, drives en purpose), Manifestatie (leadership behaviour en style, executive presence en connection) en Impact (habits, concrete impact, brug tussen generaties)

Wanneer en Waar?

Volgende edities:
13/14 oktober 2021
maart 2022

Duurzame en inspirerende locaties rond Utrecht / Amsterdam, o.a. Kloosterhotel Samaya, Landgoed de Horst, Wicked Grounds Amsterdam.

Meer info?

Bel of mail naar:
– Lian Ka: lianka@rebelleadership.nl / 06-51819541
– Arnout: arnout@rebelleadership.nl / 06 -13218433 of
– Sandra: sandra@rebelleadership.nl / 06 – 23976516.

Of bekijk de brochure:

Brochure

Inschrijven?

Klik op de onderstaande knop om je direct in te schrijven voor het Rebel Leadership programma:

Inschrijven

"De coaches stralen veel rust uit, met passie voor wat ze doen." - participant

"I loved that I was taken out of my comfort zone from minute 1" - participant

"Spot on feedback, genuine conversations and such a diverse program" - participant

Love for Leadership

Kantoren in
Amsterdam, Rotterdam
en Den Haag.

Contactformulier

Altijd welkom om contact op te nemen!

Ontwerp: Reclameloods Rotterdam B.V. Development: Illusiv