Over Lian Ka

LIAN KA is een zeer ervaren LEADERSHIP COACH en INSPIRATOR die veel energie geeft.

Ik heb jarenlang gewerkt als management consultant voor Accenture en veel mensen en organisaties begeleid bij verandering. Daarna heb ik een tijd gewerkt als interim Director en zelf als leider gestaan aan het roer van de verandering van zowel mens als organisatie. Juist de rol van de mens in de organisatie fascineert mij, met name de impact van een leider. Het gedrag van de leider, zijn/haar drive en purpose, zijn/haar bewegingen in de organisatie en in essentie de leider als mens zelf.

In 2007 ben ik daarom mijn eigen Leadership Development company begonnen, eerst onder de naam Tjoa Coaching, sinds 2018 Love for Leadership. Ik coach nu ruim 15 jaar veelal management en senior management in corporate organisaties. Daarnaast begeleid ik graag en heel bewust entrepreneurs, veelal de founders, om open te blijven voor wat er buiten de corporate wereld gebeurt en in contact te blijven met ‘echt’, bij voorkeur sustainable en fair, ondernemerschap. Ik geef ook regelmatig Leadership workshops en organiseer leiderschapsprogramma’s om future (Millennial) leaders te inspireren en challengen om vanuit intrinsieke motivatie en purpose te leiden om als mens en professional te blijven groeien en ontwikkelen én daadwerkelijk impact te kunnen maken (o.a. door het Rebel Leadership programma).

Ik ben zeer gepassioneerd over Mindfulness en Zhineng Qigong en gebruik deze Oosterse filosofieën regelmatig in mijn coachsessies en workshops om de mentale kracht van mensen te optimaliseren.

Love for Leadership

Kantoren in
Amsterdam, Rotterdam
en Den Haag.

Contactformulier

Altijd welkom om contact op te nemen!

Ontwerp: Reclameloods Rotterdam B.V. Development: Illusiv